torstai 7. huhtikuuta 2011

HULLUTPÄIVÄT

Hullukshan tässä tulee, ku oottaa nii paljo kaikkee kivaa mitä on tiedos ! Sain meinaa tietää tänää et pääsenki ehkä kuukaut aikasemmi muuttaa sinne mun asuntoo eli 1.5 vapautuis, se ois oikeesti nii ihanaa sit voisin järjestää päättäritki siel ja sit täs on enää alle kaks viikkoo mun synttäreihi, en kestä !

Mut joo täst päiväst, mentii vast 10 kouluu ni mentii lissun kans aamul hulluilpäivil kattoo vähä tarjontaa mut ei siel oikeestaa ollu mitää ja vihaan tungeksii siel suurinpiirtei kyynärpäätekniikal eteepäi, ei kiva. Menin töihi suoraa koulust ja lissu tuli hetkeks viihdyttää mua siihe ja syömää nuudelei meijä hienol vedenkeittimel :D
Menin harkkoihi viel tos illal mut en vaa saanu siit mitää irti ku kaikki paikat on kipeet ja ei vaa jaksa kannatella itteää, mut pakko se on silti huomennaki mennä ku on adultsien tunti ja sit sen jälkee tanko. Pakko vaa jaksaa !


  Työn touhussa

Huome meil on keittiöpäivä ja tehää jälkiruokii, se on tylsää haluisin tehä mielummi jotai pihvei ja kunno ruokaa ja meijä opettaja palaa sairaslomalt ainut positiivine asia ! Ja sitten kauan odottettu kampaaja aika koulun jälkee, ihana päästä tekee täl tasapaksuil ja tylsil hiuksil jotai !

3 kommenttia:

  1. Sun pitäs kattoo enemmän kameraan välil heh! :D sun naaaama ei näy yhtääää

    VastaaPoista
  2. noku ne kuvat ei koskaa onnistu :D laittaisin jos ois kivoi :D

    VastaaPoista