torstai 21. helmikuuta 2013

Snowy day

Eilen heräiltiin siinä 10 aikoihin, makoiltiin hetki sängyssä ja ruvettiin tekemään kunnon aamupalaa.

Yesterday we woke up at 10am and started to make good breakfast.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aamupalan syömisen jälkeen lähettiin kävelylle. Oli kyl tosi onnistunut päivä valinta, kun ei oo paljon aurinkoa näkyny ja nyt oli kyllä niin kaunis ja aurinkoinen ilma :) 

 After eating breakfast we went walking around. We chose really good day, because it has been so cloudy but it was so beatiful and sunny :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Innostuttiin julin kans vähän hyppimään lumeen ja no ei ollu nii hyvä idea. Oltiin niin jäässä ja lumisia sen jälkeen ni piti lähteä takas asunnolla.

We got excited to jump in to snow and well not so good idea. We were so cold and snowy so we had go back to the apartment.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Meil rupes tekee mieli napostella jotain ja Julil tuli idea että nyt tehdään pannukakkua. Eipä menny kauan et oli taikina uunissa, sillä aikaa hautauduttiin sängyn syövereihin lämpimän peiton alle kattomaan leffaa.

We wanted to do something and Juli had idea of pancakes. So it didnt take long that the dough was in the oven, meanwhile we went to bed watch a movie.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Oli kyl niin hyvää ja loppu ilta kuiluiki siellä sängyssä :D Oli tarkotus mennä käymään Julin koulul mut kuka haluu lähtee lämpimästä sängystä jääkylmään ulkoilmaan!

It was so good and we spend the rest of the night in the bed :D We had pland to go to Julis school but who wants to go from cosy bed to freezing outside!

2 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että mikään ei ole parempaa kuin herkullinen ja ravitseva aamupala! :) xx

    VastaaPoista
  2. Ihan samaa mieltä :) Harmittaa vaan välillä kun ei ehdi kiireisten aamujen takia!

    VastaaPoista