perjantai 22. helmikuuta 2013

Goatcheese chicken and baked vegetables

Tehtiin keskviikko illalla vielä tietenkin kunnon ruokaa ja päädyttiin vuohenjuustokanaan ja uuni vihanneksiin.

Of course we made dinner at wednesday after that pancake and we decided to do goatcheese chicken and baked vegetables.

Photobucket

Photobucket

Ensin leikkasin rintapaloihin viillot keskelle et saatiin vuohenjuusto väliin, laitettiin myös ruohosipulia vähän väriä antamaan. Sitte pannulla väri pintaan ja uuniin n.20min. 

First i cut the chicken brest from the middle so i got the goatcheese inside, we also put chives in there to give some color. Then little bit color on the pan and after that in the oven for 20minutes.

Photobucket

Lisukkeeks tehtiin uunissa paistetut kasvikset. Kesäkurpitsaa, porkkanaa ja paprikaa. Niiden päälle mausteita, hunajaa ja öljyä. Uuniin n.45min riippuu vihannesten koosta.

For side dish we made baked vegetables. Zucchini, carrot and red pepper. On top seasoning, honey and olive oil. Then in the oven for 45minutes depending of the size of the vegetables.

Photobucket

Photobucket

Oli kyl niin hyvää, ihan ku ois ravintolassa ollu :) Nyt oon takas kotona turussa ja tänäänkin on leipomista tiedossa toisen siskon kanssa.

It was so good, it felt like we were in restaurant :) Now im back home in turku and today i have also baking in my schedule with my other sister.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti