maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappu?

Meillä ei ollu mitää erikoisii suunnitelmii viikolopuks vaa katottii mihi päädytää illan ja ilman mukaa. Mulle iski iha kauhee vaatekriisi siin kohtaa ku ois pitäny lähtee noh päädyin sit tosi tylsiin perus juttuihin. Ku pääsin töistä menin jassun luo grillaamaan ku lauri ja jassu pyysi ja oli kyl hyvää ja ihana muutenki saada tän kesän ekat grilliruoat! Mentii siinä 9 aikaa jokirantaa nadjan, saran ja juuson kans. Niinat tuli moikkamaa mua sinne ja ehdotti jos lähtisin onnelaa niitten kans ja tottakai mä halusin ku en ollu käyny kertaakaa ja se oli vikaa iltaa auki! Tarkotus ei ollu et olisin siel koko illan mut aika jotenki hurahti tanssilaittialla tanssiessa! Heräsinki aamulla alakerran sohvalta vaatteet ja meikit päällä hömmm?
Tänää en oo tehny mitää muutaku löhöilly heräsin siinä 3 aikaa ja pyöriskelin sängys puol5 ihanaa! Juuso soitti puol7 nyt vaatteet päälle ja menoks me lähetää tivolii! juu no sit ku olin valmis ja menos laittaa kenkii jalkaa siel alkaa sataa rakeit not nice, jäätii sit vaa kotii ku sade jatku sen verra kaua et ei siel tivolis ois ehtiny yhtää olee siel!


P.S. Ollaan muute menossa huomenna ostamaan Nadjan kanssa lippuja arvatkaas minne!!!! Flo ridan keikalle koomaan 12.5, ääh en jaksa oottaa!
P.P.S Ei yhtää tuntunu silt et ois ollu vappu ku yleensä suunnitellaa kauheest kaikkee ja ollaa iha innoissaa monta viikkoo enne mut nyt se vähä niinku tuli ja meni, tylsää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti