sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

viimeinen viikoloppu

Meil tuli tälläne ihana extempore idea torstai Heidin kans et mennää harkkoje jälkee sen luo katotaa leffaa(eat, pray, love) juodaa punkuu ja syödää juustoi, oli vaiks kui kivaa ja ihana syödä niit juustoi ja ah !Perjantai meniki sit aika rennosti oltii hetki lissun kans kaupungil ja sitte kotii ja harkkoihi.
Lauantai töihi ja illalla juusolle. Mentii ekaks kahville Saran, Juuson ja Laten kans ja siitä sitte Juusolle. Tajuttiin siinä puol 9 aikaa et tä on mun viimine viikoloppu ala-ikäsenä ja kyllähä sitä nyt jotenki pitää juhlii, lähettii ostaa muutamat siiderit ja takas Juusolle pelaa korttii ja juomaa. Oli kyl vaiks kui kiva ilta, kotii päätysin siinä 3 maissa.


Tänää mun sisko tuli herättää aamul joskus 9 aikaa saakeli en tajuu mitä sen pääs liikkuu, olin nii kiukkune, noh ei siin mitää mut sit tulee uudestaa 10 ku mä yritän nukkuu. katoin telkkarii 2 asti ja sit rupesin valmistautuu ku mentii syömää Jassun, Julin ja Laurin kans. Jassulla on huomen synttärit ja se halus lähtee paraisil syömää. 
Kohta alkaa taas adulsien tunti ja tarkotus ois mennä hikoilemaa viikolopun paskat pois !

 Annettii julin kans arvat molemmil
 Mojito
 Uudet kengät pääs käyttöö

Tänää oli niiin ihana ilma ! täys kevät/kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti