maanantai 1. huhtikuuta 2013

The first of april

Mulle tuli eilen illalla kauheen huono ja surullinen fiilis kaikesta, en tiiä yhtään mistä se johtu. Päätin et tänään teen jotain mistä varmasti tulee hyvälle mielelle( kaverin ja perheen näkemistä ja bloggaamista)! Näin Nooran päivällä ja mentiin lounaalle, oltais Tintåån haluttu mennä mutta se oli kiinni. 

Last night I felt really sad about everything, I have no idea why. I decided that today Im going to do something that always makes me happy(seeing friend's and family and blogging)! I saw my friend Noora and we went to lunch, we wanted to Tintå but it was closed.

 photo WP_000092.jpg

 photo WP_000109.jpg

Siinä sitte mietittiin et mitkä paikat on auki ja Fontana oli siinä vieressä niin sinne sitten suunnattiin. Söin lohisalaatin, johon kyllä petyin. Siinä oli multaa ja tietenkin lähetin sen sitte takas. Kala oli aivan liian suolasta jopa mun makuun ja siitä puuttu aineksia jotka listassa luki. Muuten oli kyllä kivaa, niinkun aina Nooran seurassa. Ollaan Nooran kanssa tunnettu 9vuotta ja edelleen ihan parhaimpia ystäviä. Se on ihana tietää, että on aina joku olemassa jos tarvii ystävää.

There we were wondering what places are open and Fontana was pretty much the only one near, so we went there. I had salmon salad and I was disappointed. It had mould in it and of course i sent it back. The fish was too salty even for me and it didn't have some of the ingredients that it was supposed to have. Otherwise it was fun, like always with Noora. We have been friends with Noora nine years and she is still one of my best friends. It's so nice to know that there is always someone when you need a friend.

 photo WP_000102.jpg

 photo WP_000120.jpg

 photo WP_000135.jpg

 photo WP_000140.jpg

Noora lähti kotiin lukemaan ja mä suuntasin vanhempien luokse. En ollu pitkään aikaan siellä käynyt ja ajattelin et sen pitäis piristää ja niin teki. Äitillä oli kunnon pääsiäis systeemit siellä joka oli tosi outoa :D Yleensä meillä ei oo oikeen ollut mitään siihen liittyvää ja nyt löyty joka nurkasta jotain. 

Noora went home to study and I went to my parents house. I haven't been there for a while so I thought that it would cheer me up and it did. My mom had so much easter stuff there witch was really weird :D We almost never have had any easter stuff but now I found something from every corner.

 photo WP_000144.jpg

 photo WP_000146.jpg

 photo WP_000151.jpg

Äiti oli tehny risottoa ja parsaa ja tulin just sopivaan aikaan että mäkin sitä sain. Nyt on taas parempi fiilis ku eilen illalla ja huomennakin jotain kivaa tiedossa :)

My mom had made risotto and asparagus and I came just in right time to get it too. Now I feel better than last night and I have something nice planned for tomorrow too :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti