maanantai 4. maaliskuuta 2013

Sunday feelings

Mulla kävi perjantaina pieni vahinko mun puhelimen kanssa. Se meinaan tipahti mun kädestä varmaa Turun ainoaseen vesilätäkköön. Noh tässä on sitä nyt sitte mietitty että ostaako vanha samanlainen vai jotain muuta. Tänään käytiin iskän kanssa puhelimia katsomassa ja kyllä mä vaan nyt päädyin iPhoneen .Mulla on se ennenkin ollut ja se vaikutti parhaimmalta vaihtoehdolta.

I had a little accident with my phone. I dropped it from my hand probably in the only puddle in Turku. Well now I have been thinking will I buy the same phone or something else. Today we went looking for phones with my dad and I decided to buy iPhone. I have had it before and it seemed like the best option.

Photobucket

Photobucket

Sen jälkeen haettiin äiti mukaan ja suunnattiin Thaimaalaiseen.

After that we went to pick mom and went to Thai place.

Photobucket

Photobucket

Oli kyl niin kaunis ilma kun tuolla käveltiin. Tosca oli niin innoissaan kun tultiin takas syömästä vaikka ei oltu kun tunti pois. Nyt oon kyllä tosi tyytyväinen tohon puhelimeen, ihan ollu ikävä iPhonea :D
Kävin illalla vielä vetämässä venyttelyt ja jäin tanssitunnilleki sen jälkeen. Eka kerta varmaan 3 kk ni voin vaa vannoo et huomen en kävele.

It was so beautiful weather when we were walking there. Tosca was so happy when we came back though we were only one hour away. Now I have to say that I'm really happy that I bought iPhone, I actually have missed it :D In the evening I went to keep my stretching lesson and after that I stayed for danceclass. First time like in three months, so I bet I cant walk tomorrow.

2 kommenttia: