tiistai 26. helmikuuta 2013

Minigolf

Eilen näin Lissun nopeesti töitten jälkeen ja kierreltiin vähän kauppoja. Mulla on nyt haussa musta villakangastakki, oon nyt nähnyt niin ihania ympäri keskustaa mutta mistään ei mulle sellasta näytä löytyvän. Uudet kengät kuitenkin löysin.

Yesterday I saw Lissu after work and we wandered around the stores. I have been trying to find black wool jacket, I have seen so many nice ones all around but why I can't find any. Well at least I found new shoes.

  Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tänään oltiin siis Nadjan, Ellun ja Vernan kanssa hohto minigolffaamassa. Oli ihan sairaan hauskaa vaikka se olikin aika lyhyt ja tylsä rata. Lapsille oli tollaset ihanan värikkäät ja söpöt mailat ja aikuisille tylsät mustat.

Today we were minigolffing with Nadja, Ellu and Verna. It was so much fun even though the track was really short and boring. For kids there was so cute clubs and so colorful and for adults boring black ones.

Photobucket

Tänään kävin vielä Zarassa ennen golffailua ja löysin yhden ihanan etsimäni takin. Se on kuitenkin vähän hintava ja vähän erilainen kun aattelin ostavani. Laitoin varaukseen, että voin yön yli miettiä :) 

Today before the golffing I went to Zara and I found one really nice jacket. It is little bit pricey and little bit different that though I was gonna buy. I reseved it for tomorrow that I can sleep on it and decide tomorrow :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti