sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Blog 2 years

 Ohoh mites tää aika näin nopeesti on mennyt!? Tänään tuli siis täyteen 2 vuotta, kun alotin tätä blogia kirjoittamaan. Oon kyllä edelleen todella tyytyväinen siihen aikaiseen päätökseen, koska mietin aika kauan uskalllanko tätä ruveta kirjoittamaan. Se on kyllä hauska kattoa noita ihan ensimmäisiä kirjotuksia, niin paljon on parantunu kokonaisuus ja tietenkin kun olen nyt löytänyt sen oman tyylin vihdoin ja saanut paljon itsevarmuutta tämän kautta. Sillon kun alotin tätä kirjoittamaan niin olin ihan hakusessa tyylini suhteen, joo tiesin miltä halusin näyttää mutta en sitä osannut toteuttaa. Ihan eri ihminen istuu nyt täällä ruudun takana!

  Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kuvia tästä viikosta. Olin Saran kanssa ekaa kertaa varmaan 5 vuoteen luistelemassa ja se oli niiin hauskaa!! Eilen mentiin niinan kanssa juomaan omenamojitot nam. Kohta lähen äitin ja iskän luo syömään ja illalla treenit, ajattelin et voisin ehkä tänään mennä ihan tanssitreeneihin. En oo tosiaan nyt 3 kk päässy liikkumaan ollenkaan. Olin siel thaimaas ja sen jälkeen ollu koko ajan kipeenä ja sehän myös näkyy. Vois nyt alottaa oikeen kunnon kesä kuntoon ohjelman et sais ton tauon aikana tulleen löysän pois!
Kiitos kaikille lukijoille jotka ovat pysyneet mukana matkassa ja ihanaa sunnuntaita kaikille :)

Translation:
It has now been 2 years when i started to write this blog. Im happy, because it made me find my own style that i have these days. Thank you for all the readers that has the interest to follow me and my life :)

2 kommenttia: