sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Best month of my life

Oon tosi pahoillani etten oo päässy tänne kirjottelemaan, mut on ollut niin uskomaton kuukausi ettei siinä oo blogia kauheasti ehtinyt miettimään.

Tässä nyt kuitenkin tiivistettynä loppuaika :)

  Photobucket

Käytiin kattomassa suurta nähtävyyttä Phuketissa, Big Buddhaa. Se oli tosi hieno ja tuolta ylhäältä näki koko Phuketin.

Photobucket

Photobucket

Meillä oli poolpartyt yhtenä perjantaina, paikalla oli paljon ihmisiä ja ilta oli ihan mahtava! 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lähettiin PhiPhi islandille lauantaina. Istuttiin krapulassa pari tuntia tossa yläkannella ja hups vaa ku tuli rusketusrajat ton jälkeen, ei haittaa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Illalla siellä oli ihan super hienot juhlat, tuli showta, paljon ihmisiä, hauskoja paikallisia ja niin otinhan mä tatuoinninki :D

Photobucket

Siinä se nyt köllöttää mun lonkalla. Oon tosi pitkään miettiny tähti tatuointia ja tuolla se jotenki tuntu oikealta ottaa. Sitä ei tehtykkään normaalilla tatuointikoneella vaan bambutikulla, saattaa haalistua vähän nopeammin mut muuten ihan samanlainen ku normaali tatuointikin.

Photobucket

Photobucket

Boatpartyt seuraavana viikonloppuna. Oon aina halunnu hypätä tollasesta boatista, napassa sitä mietin mutten uskaltanu. Tuolla sit päätin et nyt mä sen teen ja teinki, kahdesti!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Taas kerran onnistu juhlat, tuolta ku saavuttiin koululle otettiin powernapit ja myöhemmin lähettiin vielä banglaroadille :)

Photobucket

Alex oli järjestäny meille elenfantti ratsastusta boatpartyjen jälkeisenä lauantaina. Kaikilla oli vähän heikko olo, mut ei haitannu ku oli niin hieno kokemus :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Opettajat halus nähdä miten me oltiin kehitytty oppilaina joten ne oli järjestäny meille drinkin teko kisan. Meijät oli jaettu ryhmiin ja jokasen ryhmän piti keksiä oma drinkki, tarina sille ja tehdä se. Kaikki se tietenkin arvioitiin ja meijän ryhmä teki kookoskahvi drinkin, joka onnistui lopulta ihan täydellisesti vaikkei voittoa vietykkään.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Keskiviikkona loppukokeiden jälkeen meillä oli tietenkin juhlat kaiken loppumisen vuoksi. Meillä oli ilmanen sisäänpääsy Xana clubiin joka on tosi hieno ja kallis paikka. Siellä viihdyttiin muutama tunti josta jatkettiin taas baarikadulle.

Photobucket

Ja sitten se paras osa!!! Saatiin torstaina tietää päästiinkö läpi kaikesta ja kuten kuvasta voi päätellä, mä olen nyt virallisesti baarimikko! Luulin etten ois päässy läpi joten ku sain kuulla että pääsin ni huhuh sitä kyynelten määrää :D

Photobucket

Joo kuvista saattaa ajatella että koko kuukausi oli pelkkää juhlimista, mutta ei. Se oli elämäni paras, mutta rankin kuukausi. Ihan hullua se opiskelun määrä, mutta jos  vaan jaksaa lukea ja antaa kaikkensa niin kyllä se lopulta palkitaan :) Jos joku on EBS:n kurssia miettinyt niin suosittelen lämpimästi. Paras kuukausi, elinikäisiä ystäviä, ihanat työtekijät/opettajat, upea Thaimaa ja tietenki kurssi kokonaisuudessaan ja baarimikoksi tuleminen!!! En oo varmaan koskaan ollu näin tunteellinen, ku joudun jotain jättämään. Nyt jo ihan hirveä ikävä kaikkia ihmisiä ja paikkaa, vaikka tosiaan eilen aamulla suomeen saavuin. Yritän nyt kuitenki nauttia joulusta vaikka se vaikeaa tän ikävän takia onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti