maanantai 8. lokakuuta 2012

Rainy day

Tänään on ollut hyvä päivä! Näin Nadjan pitkästä aikaa ja käytiin teettämässä napassa otetut vedenalaset kuvat ja hehe nehän oli iha huippuja vaikka aikas vähän onnistuttiin niitä saamaan ku rikottiin se kamera jonku 10 kuvan jälkee :D

  Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Oltiin ettimässä punanaamiossa vähän inspiraatiota halloween juhlia varten. Eiks noi ois aikas sexyt :D

Photobucket

No hitto siinä kesti tunti ku ne kuvat valmistus ja mentiin aurinkoiseen istumaan siks aikaa,  huono idea mennä herkkulakon aikaan tollaseen paikkaan(en suosittele jos on vähänkin huono itsekuri). Mut nyt oikeesti yritän vähän kovemmin tai en vaan yksinkertasesti mene sellaseen paikkaan missä tollasia himotuksia myydään!

Photobucket

Photobucket

Ja sitten kysymys lukijoille/bloggaajille, mulla loppus noi bloggerin kautta lisättävät kuvat ja nykyään lisään aina photobucketin kautta, mut nyt haluaisin laittaa uuden bannerin ja se ei vaan mitenkään onnistu kun en sitä kuvaa sillee vanhalla tavalla voi laittaa ni miten se nyt onnistuu tai oon vaan tyhmä? Onko jollain ollut samanlaista ongelmaa?

4 kommenttia:

  1. Jos otat sen google plus tilin (en saa plus merkkiä!) niin mun mielestä sit tuli lisää tilaa. Ihana toi viimeinen kuva :)

    VastaaPoista
  2. I love the color of your pants! :)

    xx Diana
    http://stylegrenade.blogspot.com

    VastaaPoista