lauantai 28. heinäkuuta 2012

Poolpartyt

Kuten siis aikasemmin kerroin keskiviikkona suuntasin maskuun! Noora järjesti kahden päivän poolpartyt kavereiden kesken. Iltoihin kuulus uiminen, saunominen, grillaus, epäonnistuneiden jellyshottien juominen ja paljon naurua! Noora halus melkee heti alkuillasta uimaan ja oliki ainut joka meni siinä ennen 10. Kaikille alko tulla sen jälkeen vähän nälkä ja päätettiin grillailla, syötiin makkaraa, maissia ja ihania pestoherkkusieniä.
Loppuilta menikin sitte pelkästään uimisessa :D Oli kyl niin hauska ilta vaikka aikamoni lähti ajoissa, me muut sitte jatkettiin lähteneidenki puolesta!!Toinen ilta alko siinä 6 aikaa ku muut rupes saapumaan paikalle! Siinä sitte naureskeltiin, juotiin ja syötiin! Ekana iltana ilma oli tosi synkkä ja satoki melkee koko ajan, tokana oli ihan täydellinen ilma, lämmin ja aurinko paisto.
Cassu ja Carlos vahtii taloa.Kamerasta loppus akku aika aikasin, ni ei toisesta illasta oo niin paljon kuvia. Perjantaina lähinki sit ajamaan aamulla töihin. Oli kyl niin hyvät kaks päivää ettei mitään rajaa, tollasia pitäis pitää useemminki! Tänään meen taas töihin ja huomenna onki sit asunnon siivousta ja paikkailua ens viikon matkaa varten jei :)

6 kommenttia:

 1. Great post! Lovely pictures!

  http://mentrend.blogspot.be/

  VastaaPoista
 2. this looks like so much fun!

  www.frankvinyl.com
  www.frankvinyl.com

  VastaaPoista
 3. This looks like so much fun,honey;)
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com/

  VastaaPoista
 4. Kelpais kyllä mulleki kerätä kaveriporukka ja lähtee viettämään hauskaa viikonloppua noin :-) ihan hullun hauskaa on teillä ollut ainakin kuvista päätellen!! :-D just tollasia ystäviä tarvitaan jotka järkkää tollasia kivoja juttuja!

  VastaaPoista
 5. so jealous of your italy adventures! and what a cute scruffy dog xx

  VastaaPoista
 6. thanks, it was so fun!!
  Linnea: Joo oli kyl iha hullun hauksaa :DD
  Danielle: I had so much fun in italy, it was so warm in there :)

  VastaaPoista