sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Fantasy boat party

Pojat otti vähä lepoo siinä keskellä baarikatua, ne ei heränny millää vaikka vettäki heitettiin päälle :D


Oltiin siis eilen tosiaan Fantasy boat partyllä! Lähtö oli aamulla 12 aikaa ja paluu 5 aikaa, oli kyllä tosi kivaa vaikkei ehkä nyt ihan niin hurja kun ajattelin! Juomat oli tosi halpoja vaan 3e kipale ja viimisen puolen tunnin aikana ilmasta! Sieltä käytiin sitte vähän hakemassa kotiin mennessä bolognesea ja mentiin nukkumaan! Illalla suunnattiinkin sitte ehkä viimisen kerran frogsyyn :( Pojille ja tytöille oli erinlaisia kisoja joita oli tosi hauska seurata, itte en sellasii osallistuis :DD


Aika lopussa naisille oli luvassa mies strippari, oli kyllä aikas moinen haha :D Kaikki miehet käskettiin ton ajaks alas.


Tänään ollaanki otettu aurinkoa ja levätty, mennään illalla vaan kiertelemään keskustaa ja ehkä piipahdetaan vielä lunaparkissakin! En voi uskoa et huomenna on meijän viiminen kunnollinen päivä täällä ei todellakaan haluttais lähteä jo tiistai yöllä, surkuhan tässä tulee ku on ystävystyny täällä niin monien ihmisten kanssa :( Huomenna mennäänki sitten Waterparkkiin ja ehkä ulos, riippuu vähän mihin aikaa joudutaan luovuttamaan meijän asunto tiistaina!

2 kommenttia: