maanantai 25. kesäkuuta 2012

Us two again.

Nyt ollaan taas Nadjan kanssa kahestaan noi Nadjan kaverit lähti ja nyt myös Taneli ja Joska! Meillä on enään viikko jäljellä byhyyy, oon kuullu et suomessa on nyt tosi huonot ilmat ni ei kyl todellakaa tee mieli lähtee täält 30 asteen lämmöstä!

Oltiin taas tuolla lunaparkissa mut nyt pojat oli myös mukana, sinne oli tullu tollanen uus laite ( Booster) uskaltauduttiin Nadjan kanssa siihen menemään vaikka näytti ihan kauheelta! Ei se sitte loppujen lopuks ollu nii hirvee vaa enemmänki vaa hauska.Sunnuntaina suunnattiin aamulla Afrodite laivalle joka kävi Famagustassa eli aavekaupungissa. Famagusta on siis ollut kaupunki cyproksella, nykyään se on pelkkä tyhjä kaupunki vailla asukkaita, jota Turkki pommitti monia vuosia sitten ja se evakuoitiin ja nykyään se on Turkin omistuksessa!

Se kävi myös tollasilla luolilla ja sit oli pari uinti pysähdystä ja kesti yhteensä 5h.


Oltiin eilen frogsissa istumassa ja käytiin nyt myös vihdoin Castle baarissa joka on todella kuuluisa! Ei me siellä kauaa viihdytty ja mentiin frogsiin takasin ja hengailtiin sen kiinni mentyä niiden työntekijöiden kanssa :D Oli tosi hauska ilta! Tänään on taas ollut auringonottopäivä ja nyt ollaan syömässä ja kohta mennäänki jo nukkumaan ku meillä on huomenna edessä Aquarium jossa on paljon erilaisia eläimiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti