torstai 1. maaliskuuta 2012

Sick

Sori ku ei oo kuulunu pitkää aikaa mitää, mut oon ollu tän viikon kipeenä. Yritin pari kertaa mennä kouluu mut sieltä päätysin sit lääkärille ja sain tietenki antibioottikuurin mun yskään. Mul on nii tylsää ollu koko viikon, mut Nadja keksis mul oikein hyvää tekemistä! Katon meinaa parhaillaan vampyyripäiväkirja ohjelmaa netistä. Alotin kattoo sitä kesken kauden enkä oo nähny ykköskautta ollenkaa ni nyt on sit hyvää aikaa seurailla sitä!

Tässä parit kuvat viime lauantailta Lissun tupareistaTosca oli tiistaina mulla hoidossa täällä ja aattelin et jes nyt ei ehkä ois iha nii tylsää, mut tietenki toscaa masensi ku ei äiti ollu paikalla ni eipä siitä kauheesti seuraa ollu. Mut on se silti aina nii ihanan lutunen.


Toivotaa et oisin ees vähä terveepi lauantaina ku tarkotus ois lähtee kattoo tankotanssi SM-kisoja helsinkiin porukalla. Heidi ja Anni meijän porukasta on siellä kilpailemassa ni on iha törkee siistii päästä kannustamaan niitä sinne! Mut tosiaan pidetään peukut pystyssä mun tervehtymiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti