sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Happyhappy

Näin Niinan nopeesti eilen töitten jälkeen ja sitte Nadja laitto viestii just ku oli päässy kotii et tuunko keskustaan, no aattelin etten koko päivää kotona haluu olla ni lähimpä sitte vielä keskustaan takasi! Late liittys kans seuraan ja sitte vähän myöhemmin Sara ja Juuso myös. Kaikilla oli kauhee nälkä ni päätettiin sitte ajaa mäkkiin. Mä en kyllä syöny mitään, koska enhän mä millään kesäkuntoon pääse jos jotain pikaruokaa koko ajan söisin. No se yks mäkki ei sitte noille muille riittäny vaa lähettii toiseenki mäkkii ja sieltä vielä raision mäkkii hehe :D Heitettiin sit Nadja kotiin ja mut sen jälkeen, olin siinä 9 aikaa kotona ja vihdoin pääsin ittekki syömään! Voin sanoo ettei oo kauheen kivaa istuu autossa 2 tuntii ja kattoo ku muut syö niiiiin hyvän näkösii/tuoksusii ruokii. 

Tälläsissä olin töissä, vaatteet vaihtus kyl illalla mut ei tullu kuvaa otettua.Sori toi blurraus taustalla mut kattosin noita kuvia ja hupsista siellähän näkyy hirvee sotku takana :D


Tä on ihanan erilaista nyt ollu monta viikonloppua et voi olla ihan rauhassa eikä oo sunnuntaisin hirveetä oloa vaan voi oikeesti nauttia koko viikonlopusta! Vähän kyllä tanssijalka vipattaa mut eiköhän se pian saada korjattua ku on kuukauden päästä synttärit ni sillon ainaki sit juhlitaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti