sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Poleart

Tähän alkuun nyt heti et anteeks oo kirjotellu viikkoon mitään mut en oo oikee jaksanu ja sit olin kipeenäki. Oli ihanaa ku oli lomaa mut olin 2 päivää töissä ja 1 kipeenä ni oikeestaa mul oli vaa kaks päivää lomaa. Oltiin Lissun kanssa keskiviikkona caribiassa uimassa ja oli vaiks kui kivaa mut en sit tiiä oliks se kauhee hyvä idea ku oli kurkku vähä kipee ja kuume nousiki sit torstaina. Ärsytti iha sairaasta et otin buranan ettei se kuume pääsis nousee ja näin sit niillä voimilla mitä löytys ni Nadjan. Käytiin shoppailemassa ja cafe brahessa kaakaoilla. Menin sit illalla siel kavereitten luo mut tuli nii hirvee olo ja tunsi oikee et kuume nousee ni lähin kotiin jo 11 aikaa. Perjantain makasinki sit kotona 38 asteen kuumeessa.

Oli tässä viikonloppussa sentää jotai hyvä! Lähettiin nimittäin lauantaina helsinkiin tankoporukan kanssa kattomaan Poleart kisoja ja pitämään hauskaa. Kuumetta ei enää onneks ollu ja hyvillä mielillä mentiin.Ainut ees vähän onnistunu kuva kisoista. Jos haluutte nähä videoita ni youtubesta löytyy nimellä poleart 2011.

Mentiin siitä sitte syömään cantina westiin ja siite hetkeks viel istumaan glödiin.Sellasta, huomenna jatkuu taas koulu ja normaali elämä. Oon vähän kipee vielä ja kurkku sattuu tosi paljon mut toivotaa et se nyt lähtis täst!

2 kommenttia: