maanantai 16. toukokuuta 2011

HELSINGFORS


Viikoloppu sujus iha mahtavasti vaikka nuha pääsiki yllättämään. Lähettiin lauantaina puol4 maissa ajamaan hesaan päin ja saavuttiin perille puol 6 aikaa. Kaikilla oli iha kauhee nälkä ja lähettii heti hotellilta ku oltii tavarat viety. Siitä sitte takas hotellille alottelemaan ja kattomaan euroviisuja vaikka ei me jaksettu kattoo ku suomen esitys :D Baariinki päädyttiin mut kaikki muut  lähti aika aikasi paitsi mä ja jenni tanssittiin valomerkkiin asti. Aamulla mentii ihanalle hotelliaamupalalle ja jenni, annea ja heidi suuntas tankotunnille ja me muut keskustaas shoppailee, löysin ihanat korkeavyötäröiset sortsit ja  tosi kauniin tuhkakupin mun asuntoon.
 Meijän hotelli oli Linnahotelli ja se oli tosi lähel kaikkee eikä ollu yhtää liia kallis ja se oli tosi hieno sinne siis kun suuntana on helsinki!


Nukuin suurimman osan matkasta ku ajettiin turkuun ja sitte ku päästii perille menin suoraa kotii nukkumaan ja puol 10 heräsin ku iskä herätti et peli alkaa ni tottakai laitoin popcornit mikroon ja telkkarin eteen, noh ei siin mitää nukhadin varmaa puoles välis ja iskä herättää ku peli on loppunu ja sanoo et suomi voitti. JEE HYVÄ SUOMI, GO LEIJONAT! En menny tänää kouluu ollenkaa ku meil ois ollu keittiöpäivä ni en halunnu mennä sinne yskimään ja levittämään bakteereja toisten ruokii :D Täytyy nyt kattoo paraneeko olo ollenkaa et pystynkö huomennakaa menemään.Tässä vielä tän päivän fiilikset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti