perjantai 11. maaliskuuta 2011

tää ilta saa tytön nauramaan, hän leijuu yöavaruudessaan...

oih rakastan nii paljo tota kaksion-tyttö tanssii vaan kappalet ! Meil oli tänää äikän koe enkä tosiaa ehtiny lukee kauheest, tai no oisin kyl varmaa ehtiny mut en vaa saanu aikaseks. Meil sai onneks olla lunttilappu kokees, eli opettaja anto sellase pienen lapun mihi sai kirjottaa nii paljo tietoo ku mahtus, kirjotin sitä eile puol tuntii ja pääsin nukkuu vast yhelt. Päästii lähtee kotii heti kokeen jälkee ja olin valmis siin 11 aikaa, en menny syömää kouluu ku siel oli silakkapihvei hyi ! Näin laten keskustas ja mentii coffeehousee istuu ja vaihtaa kuulumisii, aika meni tosi nopeest ja kello oliki jo 1. Late lähti siit sit kotii ja näin Saran ja Juuso, Nadjaki tuli vähä myöhemmi meijän kans Juusol. Meno muuttus aika villiks, kunnes Sara ja Juuso lähti salil. Mentii nadjan kans siit keskustaa ja löysin sattumalta ihanan pöllösormuksen, ku huomasin et mun tilil onki rahaa vaiks luulin et olin käyttäny jo kaikki, hyvin iloinen yllätys ! Mentii hesee syömää ja mul oli piispamunkki mukaa paperi pussis ja se oli iha litistyny ja kaikki päälline oli tartunu sihhe pussii (suru). Sit jotku saakeli hansaheseteinit rupes huutaa siel meil et meijä pitäis pitää hiljempaa ääntä ku se on yleinen ravintola, saakeli jotku 15v teinit no hahahahaa tosi hauskaa, me vaa naurettii meijä pullaa :D Tulin just kotii ja 6 ois tarkotus mennä harkkoihi ja sen jälkee viel illal mullimeil viettää iltaa !

UUh beibi shake that ass !

Kauhee ku mun pää on iso 
 ( Nadja söi noi päälliset tost pussist, ei sitä nyt pois kannata heittää ! )

Nii ja eiline peli meni vaiks kui kivasti tepsi VOITTI ! Oli muutenki tosi kivaa Saran kans ja aina ku tuli maali ni huudettii siel vaiks kui paljo ja hurrattii. Ne kaatuili ekas eräs koko aja ja pari kertaa toistensa pääl ja naurettii Saran kans vaa koko aja ja huudeltii et peliipelii, maalejamaaleja ! Peli ei nyt siinänsä ollu kauhee hyvi pelattu ku niil ei oikee sujunu ja blues oli oikeesti paljo parempi. Ei sil pelil muute nii paljo välii kunha tulee voitto !  

2 kommenttia:

  1. HEI äläs nyt kaikkea paljasta :D hahah ! No ei sitä pois kannatakkaan heittää.. siitä on maksettu.. ainakin melkeen..

    VastaaPoista