perjantai 4. maaliskuuta 2011

koti ilta

Myöhästyin töist vähä ku en vaa päässy sängyst ylös aamul, en tiiä mikä siin oikeesti on et en jaksa nousta. no aamu meni tosi nopeesti mut sit mul tuli tosi outo olo sellane heikko ja huono ja pyörryttiki vähä se oli iha kauheet ku ois töitä pitäny tehä. No se meni sit onneks ohi puolestunnis enkä joutunu lähtee viimisenäpäivänä kotii aikasemmi ku noi muut sitä ehdotteli. Loppu päivä sujuski sit tosi hyvi ja tulee kauhee ikävä kaikkii mut kyl mä niit viel nään ku meen sinne kahvittelee. Eikä sitä koskaa tiiä vaiks päätyisin sinne töihin ku noi kaikki ainaki ehdotti et pitäis hakee ja ne suosittelis mua, se ois kyl tosi kivaa ! Menin töist Juusol ja ku lähin kotiin päi ni kävin stockmannin kautta, ostin lakan, lehden, popparii ja sit sellase meikin pohjustusvoiteen jota oon halunnu tosi pitkään ja shamppoon. En oo pitkää aikaa vaa ollu koko iltaa kotoo rauhas ja tä on kyl tosi rentouttavaa pitää saada tälläsii iltoi useemmi !

Iskä ei jaksanu tehä ruokaa ni söin eilist kanaa ja keitin nuudelei mis oli aurajuustoo nam ! 
 Kaikki meni
 Käytän tota aussien miraclemoist shamppoot se on tosi hyvää ja tuoksuu niin hyvälle, tos näkyy kans toi meikinpohjustus voide täytyy kokeille et mite se sit toimii. Niit oli kahta erillaist, sellane mikä tuo ihan mattapinnan ja sopii sekaiholle ja ostin itte sen toisen mikä tuo iholle terveen hehkun mut kauniin mattapinnan ja sopii paremmin kuivalle iholle.
 Näillä mentiin 


 Täs oli viel nä kynnet mitkä Susanna teki mulle eilen. Ne on iha tollaset perus mut toi valkone osa on glitterii. Tykkään näist tosi paljo ja ekaa kertaa on geelikynnet !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti